מאראבו 
מתכון של מסעדת מאראבו: קרם כבד 
 
  צילום: אילוסטרציה: אימג`בנק/gettyimages    
מאראבו |
 
מערכת קרב סכינים

המתכון המענג והמקורי של מסעדת מרבו

 
 
 
 
 
 
 
 
 

קרם כבד

700 גר' כבד עוף נקי
200 גר' בצל מקורמל
50 גר' חמאה קרה
100 גר' שומן אווז
מלח גס
פלפל שחור גרוס
שמן זית
90 גר' כבד אווז חתוך לקוביות
 

אופן הכנה:

 
את כבד העוף אופים בתנור עם שמן שית מלח ופלפל כ-6 דקות על חום של 220 מעלות. לאחר האפיה מסננים מהנוזלים וטוחנים בזהירות עם שאר המרכיבים עד לקבלת מרקם חלק ואחיד. מסננים ומעבירים לצלוחיות קרם בעזרת שק זילוף.

את כבד האווז צורבים במחבת לוהטת ללא שמן, מסננים ומפזרים בתחתית הצלוחיות.

לאחר הזילוף יש לכסות בשכבה דקה של שומן אווז בטמפרטורת החדר.
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by