אידה 
מתכון של מסעדת אידה: מרק קרם עגבניות צלויות 
 
 מרק קרם עגבניות צלויות    צילום: אילוסטרציה: אימג`בנק/gettyimages    
אידה |
 
מערכת קרב סכינים

בואו להתפנק עם המתכון המקורי של מסעדת אידה. בתיאבון!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

חומרים:

2 ק"ג עגבניות בשלות
3 בצלים קצוצים גס
חופן שיני שום קלופות
צרור טימין קטן
מלח,פלפל סוכר
1 כף דבש
שמן זית
חמאה
250 מל שמנת מתוקה
 

אופן ההכנה:

 
חוצים את העגבניות ומניחים בתבנית מוסיפים את שיני השום ומתבלים במלח,פלפל, סוכר ושמן זית צולים בתנור בחום 200 מעלות עד להשחמה.
במקביל בסיר משחימים בצל בחמאה ומוסיפים את הדבש, מוסיפים לסיר את העגבניות השחומות וצרור טימין ומבשלים כחצי שעה על אש בינונית, אם העגבניות לא מפרישות מספיק נוזלים ניתן להוסיף כחצי ליטר ציר עוף.
טוחנים את המרק בבלנדר ומסננים מחזירים לאש מתקנים תיבול ומוסיפים שמנת מתוקה.
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by