השפים הישראלים 
רן שמואלי 

רן שמואלי

 
השפים הישראלים |
 
מערכת נענע 10

גיל: 43
מסעדה: קייטרינג רן שמואלי
התמחות: ים תיכוני עכשווי

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 צילום: יחסי ציבור 
 
רן שמואלי תמיד בישל. כבר כשהיה בן חמש הכין לאחותו ארוחות בוקר מעוצבות על מגש. את דרכו המקצועית הוא התחיל בבית הספר "אומנות הבישול", ובהמשך עבר קורסי בישול באיטליה ובצרפת. ב- 1985 הוא שימש כשף של מסעדת "גריל רום". אחר כך הפך לסו-שף וגם לשף במסעדה הצרפתית "רוטשילד", ואז עבר לתפקיד זהה במסעדת הדגים "ארומה". ב- 1990 הצטרף לחברת הקייטרינג היוקרתי "מייקל שטרן", שם גם פגש את ירון קסטנבוים. אחרי שנה החליט לפתוח את "קייטרינג רן שמואלי", שמתמחה באירועים יוקרתיים.

בבית אין לו סגנון בישול מסוים, הוא פשוט מקפיד על חומרי גלם מעולים. הוא מספר שבנות המשפחה כבר מבינות באוכל: "אין לנו בבית אוכל מורכב, אבל אם אני מכין סטייקים הן אוהבות רייר. הן גם מאוד אוהבות קלאמרי".
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by