השפים הישראלים 
אביב משה 

אביב משה

 
השפים הישראלים |
 
מערכת נענע 10

גיל: 33
מסעדה: MESSA
התמחות: מטבח ים תיכוני עם טכניקות צרפתיות

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 צילום: רוני שיצר 
 
אביב לא למד בישול באופן מסודר. "אמא היתה אחראית על הבישול בבית, ולא אהבה שמתערבים לה". המאכל הראשון שהכין לבדו היה "עוגה" – עוגיית פתי בר שעליה גבינה וענב אחד. אביב הבין את יעודו כשהיה בן 20, אז עבד במטבחי מסעדות. הוא קרא כל דבר שקשור לאוכל ועבד באטליזים כדי ללמוד. המסעדה הראשונה שבה עבד היתה "שאטו עין כרם", אחר כך הרחיק למלון "נפטון" באילת וחזר לירושלים כשף במסעדת "גראפה", הוא המשיך למסעדת "הנביאים 54", ועבד במלון "שרתון".

בבית הוא אינו נוהג לבשל, "אין לי אפילו כיריים. המקסימום שאני עושה זה לחמם בורקס בתנור".
 

גדול מהחיים

השף אביב משה מבשל במטבח עם עוזרים קטנים ומתכונן ליריב החדש שלו
 
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by