ואקום קולינרי 

ואקום קולינרי

 
 
מערכת נענע 10

חואן רוקה וסאלבדור בורגוס מרימים את הבישול בואקום לגבהים חדשים. הפרטים בספר שלפניכם

 
 
 
 
 
 
 
 
 
טכניקה קולינארית מרתקת
 טכניקה קולינארית מרתקת   
שם הספר: SUS-VIDE

על הספר:
בישול בואקום הוא לא רק תהליך שנועד לשימור פסטרמה לאורך זמן במקררי הסופרמרקטים, אלא טכניקה קולינארית מרתקת - זוהי הנחת היסוד של הספר הזה. אומנם בישול בוואקום אכן נהנה מן היתרון של שימור המוצר לאורך זמן, אך זוהי לאו דוקא תכונתו הבולטת. תהליך הבישול בואקום מתקשר למטרות שהרבה יותר קרובות לאמנות הבישול, כמו למשל החיפוש אחר איכות מקסימלית. עניינם העיקרי של חואן רוקה וסאלבדור בורגוס ביישום הבישול בואקום הוא תמיד שיפור תהליך הבישול, במטרה למזער את ההשפעה האגרסיבית שמערכות רגילות מייצרות. השניים גבשו טכניקה קולינרית חדשה, שאף על פי שהיא דורשת אימון אינטנסיבי על מנת לשלוט בה, ברגע שתפסתם את העניין, היא תאפשר לכם השגת תוצאות נפלאות, הן באיכותו ובטעמו של המזון, הן בצורת הצגתו הצגתו (מה שאצלינו מכנים: "הצילחות"), והן בהיבטים הארגוניים הפרקטיים וההיגייניים של המטבח או המסעדה.

רוקה ובורגוס (שמות המחברים לבדם כבר מגרים את בלוטות הטעם...) מציעים בספר זה שיטת עבודה מהפכנית, המתאימה לא רק למטבח הביתי, כי אם גם לבישול מהיר על פי הזמנה בזמן השירות הרגיל של המסעדה. בשילוב המתכונים של המסעדה המפורסמת "אל סלר דה קאן רוקה", מציע לכם ספר זה שילוב של כל הידע על בישול בואקום עם התוצאות המפתיעות שלו, כפי שמתגלות במטבח של "אל סלר דה קאן רוקה".

הספר "בישול בואקום", מאת חואן רוקה וסאלבדור בורגוס - בכריכה קשה, 192 עמודים, 2006.
מחירו של הספר: 650 ש"ח, כולל מע"מ.
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by