המתכון של סיגלית פונדיברידר 

המתכון של סיגלית פונדיברידר

 
 
מערכת נענע 10

פשטידת כרשה, בצל ותפוחי אדמה

 
 
 
 
 
 
 
 
 
חומרים:
3/4 חבילת בצק עלים בערך

למילוי:
2 כפות חמאה
3 בצלים חתוכים לעיגולים
3 כרשות – החלק הלבן קצוץ לעיגולים
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות של 1 ס"מ בערך, שבושלו במים רותחים 5 דקות וסוננו
כף סוכר
50 גרם גבינה מוצרלה מגורדת
50 גרם גבינת פרמזן מגורדת
2 כפות קמח
4 ביצים
תבלינים: מעט אגוז מוסקט מגורד, מלח, פלפל
50 גרם פרמזן מגורר לפיזור על הפשטידה מיד לאחר האפיה
מעט ביצה טרופה

אופן ההכנה:
• בתבנית פיירקס משומנת מלבנית שמים חתיכת בצק עלים מתאימה בגודל לתחתית.
• מטגנים בצל וכרשה בחמאה עד להזהבה, מוסיפים את תפוחי האדמה וממשיכים לטגן 5 דקות נוספות. מוסיפים כף סוכר ומערבבים כדקה.
• מוסיפים את כל יתרת החומרים מערבבים ושופכים על הבצק.
• מכסים מעל בחתיכת בצק עלים נוספת ומברישים בביצה טרופה.
• מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים עד שהמאפה זהוב, כחצי שעה ועד 40 דקות.
• מוציאים ומפזרים מעל פתיתי פרמזן, מחזירים לתנור למספר דקות עד שמזהיב ומגישים.
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by