המתכון של מרסל אלזמי 

המתכון של מרסל אלזמי

 
 
מערכת נענע 10

אצבעות תפוחי אדמה

 
 
 
 
 
 
 
 
 
המצרכים ואופן ההכנה:
• 4 תפוחי אדמה גדולים מבושלים בתוך מים חמים וחצי כף מלח.
• אחרי שהתרככו, לסנן מהמים ולמעוך טוב את התפוחי אדמה עד למחית.
• להוסיף 1ביצה, 2 כפות קמח מצות או פרורי לחם, 1/4 כפית משיה, קורט פלפל לבן, 2 כפות מיץ לימון.
• ללוש את כל התערובת.
• לוקחים קצת מהתערובת ומעצבים לאצבעות בעובי כמו קבב.
• לטבול בתוך ביצה טרופה ואז לטבול בתוך פרורי לחם ושבבים של שקדים.
• לטגן בשמן עמוק שחומם ולהגיש חם.
• בתאבון
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by