המתכון של אפרת שמש 

המתכון של אפרת שמש

 
 
מערכת נענע 10

פשטידת תפוחי אדמה

 
 
 
 
 
 
 
 
 
המרכיבים:
10-12 תפוחי אדמה קלופים
1 בצל גדול חתוך ומטוגן
1 סלסלת פטריות (אם אין אפשר קופסאת שימורים)
מרק עוף
מעט פלפל שחור
700 ג"ר גבינה צהובה מגורדת
קצת שומשום (לא חובה)

אופן ההכנה:
• את תפוחי האדמה שמים בסיר ומביאים לרתיחה.
• את הבצל מטגנים במחבת וכאשר מזהיב מוסיפים את הפטריות, מורידים מהאש, מוסיפים כף מרק עוף
• ומעט פלפל שחור וקצת מים. מערבבים את התערובת.
• לוקחים את תפוחי האדמה, פורסים לפרוסות ושמים בתבנית - אחד חופף עם השני.
• לוקחים את תערובת הבצל ומפזרים חצי מהכמות עליה.
• מפזרים מחצית מהגבינה הצהובה ושוב לוקחים את פרוסות תפוחי האדמה ומסדרים, ועליהן מפזרים את הפטריות שנשארו, ועליהן את הגבינה הצהובה.
• אפשר להוסיף עכשיו קצת שומשום, לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ל-20 דקות בערך.
• לבסוף, להוריד את נייר הכסף לקבלת צבע שחום מלמעלה, בתאבון!
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by