המתכון של אלעד אונגר 

המתכון של אלעד אונגר

 
 
מערכת נענע 10

שכבות תפו"א אפויות בשמנת

 
 
 
 
 
 
 
 
 
המתכון שלי הוא פשוט, בכדי שכל אחד יוכל להכין אותו:

מצרכים:
4 תפוחי אדמה לבנים
1 קרטון שמנת לבישול
כפית מלח
100 גרם פרמזן
100 גרם גבינה מלוחה
4 בטטות חבילת חמאה
ואפשר להוסיף עבניות או פטריות ואפילו גרגירי תירס, זה היתרון הגדול במתכון.

אופן ההכנה:
• מקלפים את תפוחי האדמה והבטטות ובעזרת מנדולינה, או החלק הקדמי של הפומפיה, חותכים לעיגולים דקים.
• את החתיכות מכניסים לסיר עם מים רותחים ומלח לכ- 10 דקות, לטובת ריכוך וקיתור האפיה בתנור.
• לוקחים תבנית ומורחים את החמאה בכל פינה ואז מניחים רצועות של תפוחי אדמה ובטטות בשכבה אחת.
• על השכבה יוצקים מעט שמנת פרמזן וגבינה מלוחה השכבה דקה.
• כך עושים עד לסיום התפוחי אדמה.
• בסוף מסיימים בשאריות השמנת, הפרמזן (אפשר פתיתי גבינה צהובה) והגבינה המלוחה.
• מכניסים לתנור ב-180 מעלות עד שהגבינה משחימה ומבעבעת.
• היתרון במתכון הוא היכולת להוסיף או לגרוע בהתאם לטעמכם האישי.
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by