המתכון של תמר קרביץ 

המתכון של תמר קרביץ

 
 
מערכת נענע 10

תפו"א ממולא בפטריות וגבינות על מרק יוגורט

 
 
 
 
 
 
 
 
 
מצרכים ל-4 סועדים

לתפו"א:
8 תפו"א בינוניים
1 גליל פרומעז מגורד
1 ביצה
מיכל שמנת מתוקה
2 בצלים גדולים קצוצים דק
סלסלת פטריות קצוצות

למרק:
2 גביעי יוגורמה
שמיר קצוץ
מלפפון קצוץ
מעט סודה

אופן ההכנה:
• להוריד לתפוח האדמה את חלקו תחתון כדי לאפשר להעמיד את תפו"א. לרוקן את תפוחי האדמה כמו לממולאים, להשאיר שוליים דקים ולבשל כ-3 דקות במים רותחים..
• לקצוץ בצלים דק יחד עם פטריות ולאדות במחבת עם חמאה. כשהבצלים מתחילים להיות שקופים, להוסיף את הפטריות ולאדות עוד כ-3 דקות, אז להוסיף את מיכל השנת המתוקה ולהמשיך לבשל עד לספיגת הנוזלים.
• להוסיף את גליל הפרומעז מגורד ולערבב היטב להוסיף תבלינים (מלח פלפל ואגוז מוסקט), להוריד מהאש ולצנן היטב להוסיף את הביצה ולערבב. למלא את תפו"א בתערובת ולהכניס לתנור ל-20 דקות ב- 180 מעלות.
• לערבב את חומרי המרק להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
• להגשה: לשים בקערת מרק יוגורט, להניח 2 תפו"א ולפזר מעל מעט פרמזן מגורר ומעט סומק.
בתאבון.
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by