המתכון של יוחי מסחרי 

המתכון של יוחי מסחרי

 
 
מערכת נענע 10

גלילי בצק תפוח אדמה במילוי בשר טלה וצנוברים בציפוי קראנצ'י על מצע מנגולד ואיולי ספייסי

 
 
 
 
 
 
 
 
 
לבצק תפו"א:
400 גרם תפו"א
1/2 כוס קמח
מלח פלפל

למילוי:
80 גרם בשר טלה
צנוברים
2 בצלי שלוט קצוצים
מלח, פלפל, כמון ואגוז מוסקט

לאיולי ספייסי:
כוס מיונז
חצי כוס רוטב צ'ילי מתוק
כפית פפריקה מתוקה
עירית קצוצה

אופן ההכנה:
• מבשלים את תפוחי האדמה עד ריכוך, מעבדים למחית חלקה, מוסיפים את הקמח עד לקבלת בצק אחיד ולא עיסתי. מקררים שעה.
• מטגנים את הבצל ,מוסיפים את הצנוברים, מוסיפים את הבשר והתבלינים ומבשלים עד שהבשר מוכן.
• ממלאים את הבצק בבשר ע"י יצירת גומה בבצק וסגירתה לכדור או גליל, מצפים בקמח ביצה ופרורי לחם או פרורי פנקו, מטגנים עד הזהבה.
• את עלי המנגולד חולטים במים ומיבשים.
• לאיולי, מערבבים את כל המרכיבים ובתאבון.
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by