המתכון של סיגל פונדיברידר 

המתכון של סיגל פונדיברידר

 
 
מערכת נענע

סהרוני מלווח ממולאים בגבינות ועשבי תיבול

 
 
 
 
 
 
 
 
 
חומרים דרושים:
8 עלי מלווח

לרוטב עשבי תיבול:
לטחון את כל החומרים במגימיקס או לקצוץ ידנית דק מאוד
חבילת ענפי בזיליקום
חבילת ענפי טימין
2 ענפי בזיליקום
10 שיני שום
מעט מלח
מעט פלפל
2 חבילות גבינת טוב טעם מפוררת
ביצה להברשה

אופן ההכנה:
לוקחים עלה של מלווח ומורחים אותו בכף רוטב עשבי התיבול. מפוררים מעליו 2 כפות מהגבינה. חותכים ל 6 משולשים. מגלגלים כל משולש מחלקו הרחב כלפי חלקו הצר לצורת סהרון.
כך עושים לגבי כל העלים.
מורחים כל סהרון בעזרת מברשת בביצה טרופה.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד להזהבה.
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by