המתכון של איתי לוינסון 

המתכון של איתי לוינסון

 
 
מערכת נענע 10

קציצות מנגולד ועשבי תבלין ברוטב לימון ונענע

 
 
 
 
 
 
 
 
 
החומרים להכנת הקציצות:
ק"ג עלי מנגולד חתוכים לרצועות
1 בצל בינוני
2 שיניי שום כתושות
כוס פטרוזליה קצוצה גס
כוס כוסברה קצוצה גס
1 ביצה
3 פרוסות חלה או לחם – יש להשרות את הלחם במים אח"כ לסחוט מהנוזלים
2 כפות שמן + שמן לטיגון
מלח
פלפל שחור גרוס טרי

החומרים להכנת רוטב:
כוס ציר ירקות או כוס מים
מיץ משני לימונים טריים (חצי כוס)
מעט שמן
2-3 שיניי שום פרוסות
2 כפות נענע יבשה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:
במחברת רחבה מגטנים את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים את עלי המנגולד ובוחשים 3-4 דקות עד לריכוך העלים מסירים מהאש ומעבירים לקערה.
מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב עד קבלת עיסה אחידה.
יוצרים קציצות שטוחות ומטגנים טיגון קצר את הקציצות מכל צד.
שמים בסיר את כל מרכיבי הרוטב ומביאים לרתיחה.
ברגע שהרוטב רותח מסדרים את הקציצות בסיר, מבשלים על אש קטנה 10 דקות.

בתאבון!!
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by