המתכון של איציק זריהן 

המתכון של איציק זריהן

 
 
מערכת נענע 10

דג סול מבושל בעשבי תיבול

 
 
 
 
 
 
 
 
 
רכיבים:
1. תערובת עישבי תיבול, בזיליקום פטרוזיליה,ועוד
2. פילטים של דגי סול מופשרים ( אני גם משרה מספר דקות במיץ לימון טרי)
3. רוטב עגבניות

אופן הכנה:
מנגבים את הפלטים של הדג
מניחים בקצה כל פרוסת דג תערובת של עישבי תיבול+תבלינים מלח, פלפל שחור
מגלגלים את הדג מקצה אחד לשני וסוגרים בעזרת קיסם. כך ממשיכים עם שאר הפילטים.
מכינים רוטב עגבניות , מעגבניות טריות וחלוטות או מקופסא של עגבניות חתוכות.
מאדים בצל, נותנים פנימה את העגביות , שן שום קצוצה, תבלינים פפריקה מתוקה,
תערובת תבלינים איטלקיים מלח ופלפל שחור(אני מוסיפה גם כ1/2 כפית סוכר)
1/2 כוס מים. כאשר כל הרוטב רותח מכניחסים פנימה את הדגים המגולגלים.לבשל עוד כ-10 דקות. תיאבון!

לא לשכוח להוצאי את הקיסמים לפני ההגשה!
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by