המתכון הזוכה 

המתכון הזוכה

 
 
מערכת נענע 10

לבבות ארטישוק ממולאים פטריות ושלל עשבי תיבול של איציק גילת

 
 
 
 
 
 
 
 
 
מצרכים:
• 15לבבות ארטישוק קפואים.(אפשר גם טריים או משומרים)
• 5 עלי שמיר קצוצים דק.
• חצי כוס עשבי תיבול
• 2 ענפים של אורגנו טרי קצוצים דק
• 1 ענף זעתר טרי קצוץ דק.
• 3 שיני שום כתושות
• 5 כפות פירורי לחם.
• 4 פטריות שמפיון קצוצות.
• 3 כפות שמן זית.
• מלח על פי הטעם

הרוטב:
• מיץ מלימון אחד.
• 1/4 כוס שמן זית
• 1/4 כוס מים
• 2 כפיות סוכר.

אופן ההכנה:
1. מרתיחים 4 כוסות מים מוסיפים את לבבות האטישוק ומבשלים יחד 5 דקות. מקררים ומסננים. (אם משתמשים בלבבות טריים או משומרים, אין צורך בפעולה זו).
2. מערבבים את כל שאר החומרים,(למעט מרכיבי הרוטב) וממלאים את לבבות הארטישוק.
3. מסדרים את הלבבות בתבנית, ושופכים מעל ובעדינות את חומרי הרוטב לאחר שעורבבו היטב.
4. אופים בתנור כ-20 דקות בחום 160 מעלות.
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by