המתכון של אבו פריח מרואן 

המתכון של אבו פריח מרואן

 
 
מערכת נענע 10

קציצות בשר בעשבי תיבול עם טחינה ירוקה וקולי תרד

 
 
 
 
 
 
 
 
 
(החומרים ל- 10 מנות)
לקציצות:
450 גרם בשר בקר טחון
50 גרם שומן כבש טחון (לייה)
80 גרם בצל, קצוץ ומאודה
5 עלי מנגולד, חלוטים –
וקצוצים דק ( החלק הירוק בלבד)
30 גרם פטרוזיליה, קצוץ דק
30 גרם כוסברה, קצוץ דק
20 גרם בצל ירוק, קצוץ דק
10 גרם תימין, ללא גבעולים קצוץ דק
5 שיני שום, כתושות
1 כפית צ'ילי חריף גרוס
1 כפית פפריקה חריפה
1 כפית בהרט
½ כפית כמון
½ כפית קינמון
מלח ופלפל שחור, לפי הטעם
שמן זית לטיגון

לטחינה ירוקה:
100 גרם טחינה גולמית
150 גרם מים נביעות
50 גרם מיץ לימון טבעי
40 גרם פטרוזיליה, קצוץ דק
20 גרם בזיליקום, קצוץ דק
35 גרם עגבניות (קונקסה), חלוטות ומקולפות -
ללא מיץ וגרעינים, חתוך לקוביות קטנות
3 שיני שום, כתושות
מלח ופלפל שחור, לפי הטעם
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by