המתכון של תמיר מנור 

המתכון של תמיר מנור

 
 
מערכת נענע 10

קבב ריקוטה ברוטב יוגורט וטחינה

 
 
 
 
 
 
 
 
 
מצרכים:
2 חבילות גבינת ריקוטה (מומלץ ריקוטה "גד")
צרור עלי מרוה אננס
צרור עלי נענע
2-3 גבעולי טרגון
1/2 כוס פירורי לחם
1 ביצה
מלח
פלפל לבן
מעט קמח לקימוח
שמן לטיגון חצי עמוק
צרור גדול של עלי מיזונה להגשה (לא חובה)

לרוטב:
1 כוס יוגורט עזים (מומלץ יוגורט עזים "גד")
1/4 כוס טחינה גולמית
2 כפות זעתר טרי

אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל חומרי הקבב, יוצרים קבבים קטנים ומקמחים קלות.

2. מטגנים בשמן חם חצי עמוק כ-2 דקות מכל צד, מוציאים לנייר סופג. במקביל מערבבים את כל חומרי הרוטב טועמים ומשפרים טעם.

3. לפני ההגשה מסדרים את "הקבבים" על מצע של עלי מיזונה טריים ומגישים בליווי רוטב
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by