המתכון של סיגל פונדיברידר 

המתכון של סיגל פונדיברידר

 
 
מערכת נענע 10

עוגיות חלבה

 
 
 
 
 
 
 
 
 
בצק:
חצי קג' קמח
1 שקית אבקת אפיה
1 שמנת חמוצה
1 מרגרינה בטעם חמאה בלו בנד

להכין בצק מכל החומרים.

200 גרם ריבת פובידל / שזיפים

מילוי:
רבע כוס אגוזי פקאן קצוצים
חצי קג' חלבה מפוררת
50 גרם צימוקים
50 גרם שומשום
כפית שטוחה קנמון
חצי חבילה מרגרינה בטעם חמאה

לערבב את חומרי המילוי ולשפוך מעל חצי חבילה מרגרינה בטעם חמאה בלו בנד מומסת ולערבב היטב.

אופן ההכנה:
לחלק את הבצק ל- 2.
לדרר כל חלק לעלה בעובי חצי ס"מ , למרוח עליו 2 כפות ריבת פובידל/שזיפים ולשפוך מעל הריבה חצי מהמילוי ולגלגל לגלילות.
לאפות בחום בינוני עד שהבצק מזהיב קלות.
כשמתקרר לחתוך לפרוסות ולפזר אבקת סוכר מעל.
לאחסן בקופסא אטומה.
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by