המתכון של ניסים רפאל 

המתכון של ניסים רפאל

 
 
מערכת נענע 10

קרמבו חלבה צף באוקיינוס של חלבה

 
 
 
 
 
 
 
 
 
לציפוי:
200 גרם חמאה
400 גרם שוקולד מריר באיכות טובה (לפחות 60 % מוצקי קקאו)
לבסיס
ביסקוויט באיכות טובה (עגול)
דסקית מרנג

למילוי:
1 חבילה אינסטנט פודינג
2 מיכלים שמנת מתוקה
100 גרם שבבי חלבה \ממרח חלבה
לאוקיינוס
200 גרם ממרח חלבה
מיכל שמנת מתוקה

אופן ההכנה:
מילוי
מערבבים במערבל מזון את השמנת מתוקה עם אבקת הפודינג ומוסיפים את החלבה תוך כדי ערבוב במיקסר 3 דקות עד לקבלת מירקם אחיד וחלק. את המילוי שקיבלנו יש להזליף על הביסקוויטים או על דסקיות המרנג בסיבוב וכלפי מעלה. יש להכניס למקפיא ל- 15 דקות .
בינתיים נמיס את השוקולד עם החמאה בסיר תוך כדי סיבוב תמידי בכדי שהשוקולד לא ימס עד שכל השוקולד נמס ומתקבל מרקם אחיד.
מוצאים את הקרמבו העירומים מהמקפיא וטובלים אותם הפוכים בשוקולד בעזרת מלקחיים השוקולד יתקשה במהירות הופכים את הקרמבו ומחזירים למקרר .
בסיר מחממים את ממרח החלבה עם השמנת המתוקה עד לקבלת מרקם אחיד
בצלחת שטוחה שופכים מאוקיינוס החלבה שהכנו ובמרכז נניח את הקרמבו
בתאבון שווה !!!
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by