המתכון של יענקלה פיגון 

המתכון של יענקלה פיגון

 
 
מערכת נענע 10

פילה אמנון בטחינה

 
 
 
 
 
 
 
 
 
המצרכים הדרושים:
שמן לטיגון חצי עמוק
10 נתחי פילה אמנון
מלח ופלפל
1 כוס קמח
רבע כוס שמן זית
4 בצלים פרוסים דק
1 מיכל טחינה ירוקה עם פטרוזיליה
להגשה: 100 גרם צנוברים קלויים


אופן ההכנה:
מחממים במחבת גדולה את השמן לטיגון חצי עמוק. מתבלים את הדגים במלח ופלפל, מקמחים ומנערים מעודף הקמח. מטגנים את הדגים עד להזהבה משני הצדדים עד להזהבה. מניחים בתבנית כך שהעור כלפי מטה. מחממים במחבת אחר את השמן זית ומטגנים את הבצלים עד שמזהיבים. שמים על כל פילה מעט מהבצל המטוגן.יוצקים את הטחינה מעל הדגים, אופים 10 דקות בחום של 180 מעלות להגשה: בכל צלחת מניחים 2 נתחי פילה, זורים מעל את הצנוברים ומגישים עם לחם טרי.
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by