המתכון של יוסי כהן 

המתכון של יוסי כהן

 
 
מערכת נענע 10

רביולי גבינה במילוי חלבה, שומשום וצימוקים

 
 
 
 
 
 
 
 
 
לבצק:
140 גר' קמח
1 שקית סוכר וניל
1 ביצה
קורט מלח
250 גר' גבינה "טוב טעם"/"כנען"
70 גר' חמאה או מרגרינה רכה

למלית:
250 גר' גבינה "טוב טעם"/"כנען"
50 גר' אבקת סוכר
1 שקית סוכר וניל
2 חלמונים
200 גרם חלבה
150 גרם שומשום
רבע עוס צימוקים
2 כפות

לציפוי פירורים:
100 גר' פירורי לחם
150 גר' חמאה או מחמאה
מערבבים את כל חומרי הבצק עד לקבלת תערובת אחידה, לשים מעט ומניחים מכוסה בצד לחצי שעה. מניחים את הצימוקים בקערה קטנה ויוצקים עליהם את הרום, מניחים בצד לספיגת
הנוזלים.

אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את כל חומרי המלית פרט לצימוקים והרום עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים, מוסיפים את הצימוקים המושרים ומערבבים, מניחים בצד.

מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לעובי 3 מ"מ, קורצים עיגולים בקוטר 6-7 ס"מ בעזרת חותכן, מניחים 1 כפית מלית במרכז כל עיגול, למרוח את שולי הבצק בחלבון טרוף קלות. מקפלים את העיגול לחצי סהר ומהדקים היטב את השוליים.

מכינים את תערובת הפירורים לציפוי, ממיסים את החמאה במחבת ומסיפים את פירורי הלחם, מערבבים לציפוי הפירורים בחמאה, מסירים מהאש.

מחממים מים בסיר בינוני, מביאים לרתיחה ומניחים 4-3 יחידות רביולי במים, מבשלים כ-8 דקות, מוציאים עם כף מסננת לסינון המים, מוסיפים למחבת עם הפירורים ומגלגלים לציפוי הרביולי, מניחים בצלחת הגשה, בוזקים מעט אבקת סוכר מעל ומגישים מיד.
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by