המתכון של טל חביבה 

המתכון של טל חביבה

 
 
מערכת נענע 10

ריבועי שוקולד / אגוזים / חלווה. אפשר גם ללא סוכר

 
 
 
 
 
 
 
 
 
החומרים הדרושים:
200 גרם שוקולד מריר 70% או שוקולד מריר ללא סוכר
2-3 כפות קקאו
1 כף נס קפה
1 כפית קינמון טחון
1.5 כוס אגוזים כתושים גס או שקדים או בוטנים
200 גרם חלווה (אפשר ללא סוכר)מרוסקת גס
1 כוס "שלווה" מקמח מלא (בפסח להחליף עם כוס נוספת של אגוזים)
100 גרם חמאה
1 גביע יוגורט 3% (אקטיביה, למשל)


אופן ההכנה:
שמים בקערה את כל החומרים היבשים ואת היוגורט ומערבבים.
בינתיים ממיסים בסיר כפול את השוקולד עם החמאה ולהם מוסיפים את
הקקאו,קפה וקינמון. לאחר מכן יוצקים את תערובת השוקולד והחמאה
לקערה עם האגוזים,חלווה ויוגורט ובוחשים עד לקבלת עיסה אחידה.
משטחים את העיסה בתבנית מרובעת מרופדת בנייר אפייה ומצננים במקרר
כשעתיים.

מוציאים מהתבנית בעזרת נייר האפיה וחותכים לריבועים פחות או יותר שווים.
אפשר להגיש כך או לשים בעטרות נייר.
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by