המתכון של הילה לוי 

המתכון של הילה לוי

 
 
מערכת נענע 10

מוס חלבה ושוקולד לבן

 
 
 
 
 
 
 
 
 
חומרים:
500 ליטר שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד לבן
300 גרם חלבה
7 תותים (ניתן להחליף בכל פרי אחר כמו חמוציות, אפרסק וכו')

אופן ההכנה:
1. מביאים את השמנת לרתיחה ומורידים מהאש.
2. מוסיפים את קוביות השוקולד הלבן.
3. מכסים ומצננים לפחות 12 שעות במקרר.
4. טוחנים את החלבה במעבד מזון.
5. חותכים את התותים לחתיכות קטנות.
6. לאחר הצינון של התערובת, מקציפים אותה במיקסר במהירות בינונית וכאשר היא מתחילה להתייצב מוסיפים את החלבה (משאירים קצת לקישוט) והתותים ומערבבים.
7. מזלפים לתוך כוס מעוצבת ומפזרים קצת מפירורי החלבה מעל.
8. ניתן לקשט בסירופ שוקולד או פירות.
9. שומרים במקרר או במקפיא.
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by