המתכון הזוכה 

המתכון הזוכה

 
 
מערכת נענע 10

המתכון של חנניה פסח- עלי פילו במילוי אמנון, פסטו וטחינה

 
 
 
 
 
 
 
 
 
מצרכים: (מתכון ל- 6 סועדים)
6 יח' פילה אמנון ללא עור ועצמות
9 עלי פילו
1/2 כוס שמן זית
1 חבילה עלי בייבי
פילטים מתפוש אחד
פילטים מחצי אשכולית

לפסטו ולמילוי הטחינה:
2 חב' בזיליקום
150 גר' צנובר
3 שיני שום
1/2 כפית מלח
חצי כוס טחינה גולמית
1/4 כוס שמן זית

וינגרייט לעלי בייבי:
1/2 תפוז סחוט
1 לימון סחוט
1/2 כוס שמן זית
כף פסטו מוכן
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל לבן

אופן ההכנה:
להכנת הפסטו מכניסים את חומרי הפסטו והטחינה למעבד מזון וטוחנים למשחה.
להכנת הוינגרט מכניסים את המיץ תפוז, מיץ לימון, פסטו, מלח, פלפל למעבד מזון ומעבדים עד להתאחדות החומרים, ומזלפים לאט את שמן הזית עד שמתאחד עם שאר החומרים.
מתחילים לסדר עלה פילו , מורחים אותו בשמן זית ומניחים מעל עלה נוסף וגם אותו מורחים בשמן זית ועושים זאת עם עלה נוסף וחותכים לחצי. על כל חצי מניחים פילה אמנון ועל הפילה מורחים כף פסטו וטחינה וסוגרים עם הפילו כמו מעטפה, מניחים בתבנית עם נייר אפייה , מורחים על המעטפה שמן זית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד 20 דקות.
להגשה שופכים את הוינגרט על עלי הביבי ופילה התפוז והאשכולית, מערבבים ומניחים חופן במרכז הצלחת, מניחים מעל את הפילו ובתאבון.
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by