הפרשנים 

הפרשנים

 
 
מערכת נענע 10

רן שמואלי וירון קסטנבוים

 
 
 
 
 
 
 
 
 

רן שמואלי

 
גיל: 43
מסעדה: קייטרינג רן שמואלי
התמחות: ים תיכוני עכשווי

רן שמואלי תמיד בישל. כבר כשהיה בן חמש הכין לאחותו ארוחות בוקר מעוצבות על מגש. את דרכו המקצועית הוא התחיל בבית הספר "אומנות הבישול", ובהמשך עבר קורסי בישול באיטליה ובצרפת. ב- 1985 הוא שימש כשף של מסעדת "גריל רום". אחר כך הפך לסו-שף וגם לשף במסעדה הצרפתית "רוטשילד", ואז עבר לתפקיד זהה במסעדת הדגים "ארומה". ב- 1990 הצטרף לחברת הקייטרינג היוקרתי "מייקל שטרן", שם גם פגש את ירון קסטנבוים. אחרי שנה החליט לפתוח את "קייטרינג רן שמואלי", שמתמחה באירועים יוקרתיים.

בבית אין לו סגנון בישול מסוים, הוא פשוט מקפיד על חומרי גלם מעולים. הוא מספר שבנות המשפחה כבר מבינות באוכל: "אין לנו בבית אוכל מורכב, אבל אם אני מכין סטייקים הן אוהבות רייר. הן גם אוהבות קלאמרי".
 

ירון קסטנבוים

 
גיל: 40
מסעדה: בית פוד ארט
התמחות: מטבח ישראלי מודרני

הקריירה שייעד לו אביו היתה כדורסל "הייתי ילד גבוה, אבל לא אהבתי את זה". הוא נסע לארצות הברית ללמוד מנהל בתי מלון, אבל מצא את עצמו בבית הספר היוקרתי CIA. הוא עבד ב"קייטרינג מייקל שטרן", שם הכיר את רן שמואלי. הוא התמחה ברשת מלונות באיים הקריביים, הוא עבד אצל השפים הצרפתיים אלאן דוכאס, ז'ורז' בלאן ופייר גנייר. כשחזר לארץ עבד ב- "קרן", ולפני כ-14 שנים הקים את הקייטרינג לאלפיון העליון "פוד ארט", ואחר כך את הקייטרינג הכשר "מזל טלה".

סגנון הבישול שלו מושפע מההשכלה שרכש בניו יורק ומהשפעות הבישול הארץ ישראלי. הוא אוהב לבשל בבית ולתת לשירה (בתו) לטעום: "היא תמיד פתוחה למאכלים חדשים ומקוריים. אני הכי אוהב לבשל ארוחת הערב איתה".
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by