המתכון של דפנה מלמוד 

המתכון של דפנה מלמוד

 
 
מערכת נענע 10

מצות ממולאות בכבד

 
 
 
 
 
 
 
 
 
החומרים:
1. 6 מצות.
2. 2 בצילם גדולים חתוכים לקוביות.
3. 2 שיני שום חתוכות גס.
4. 200 גר' כבד עוף נקי.
5. 1 ביצה קשה.
6. מלח ופלפל לפי הטעם.

אופן ההכנה:
1. מרטיבים מגבת במים. מניחים 2 מצות על המגבת ומקפלים. מוסיפים עוד 2 מצות ומקפלים שוב. במידת הצורך מוסיפים עוד מגבת, כך שכל המצות יהיו עטופות במגבת ספוגה במים. משרים כך את המצות למשך שעתיים.
2. מטגנים את הבצל, מוסיפים את השום וכבד נקי, עד השחמה. טוחנים את הכל ביחד, מוסיפים ביצה קשה מרוסקת ומתבלים במלח ופלפל ע"פ הטעם.
3. מחלקים כל מצה לשלושה חלקים, עם הקו של החורים. שמים מלית על החלק הצר ומגלגלים. טובלים בביצה מדוללת בקצת מים ומטגנים בשמן חם.
4. ניתן לגוון את המילוי ובמקום כבד לשים: תפוחי אדמה, פטריות, גבינה, חצילים וכדומה.
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by