המתכון של סיגל פונדיברידר 

המתכון של סיגל פונדיברידר

 
 
מערכת נענע 10

עוגת גבינה ופרורים לפסח

 
 
 
 
 
 
 
 
 
לבצק ולפרורים:
4 ביצים מופרדות
1 חבילה איסטינט פודינג וניל (להקצפה)
חצי כוס שמן
כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
1 כפית אבקת אפיה
3 כפות קמח מצה

למלית:
1 שמנת מתוקה
חצי כוס סוכר
1 שמנת של פעם
500 גרת גבינה לבנה 3% או 5%
1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:
בצק
להקציף חלבונים עם סוכר לקצף תפוח. לערבב לתוך תערובת החלבונים את שאר החומרים+החלמונים.
לחלק שני שליש מהתערובת לתבנית ממלבניץ או עגולה ואת היתר לתבנית אינגליש קייק. להכניס את שתי התבנית לתנור.לאפות ב- 175 מעלות עד שקיסם יוצא נקי מפירורים בתבנית הגדולה. את האינגליש קייק להמשיך לאפות עוד 15 דקות ב- 150 מעלות.

למלית – להקציף שמנת מתוקה עם סוכר. להוסיף את יתר החומרים.
לשפוך את המלית על התבנית של העוגה, ומתבנית האינגריש קייק לפורר את העוגה ולפזר על הגבינה.

לקרר לפחות שעתיים לפני ההגשה.
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by