המתכון המנצח  

המתכון המנצח

 
 
מערכת נענע 10

המתכון של ויויאנה מורבסקי: לבבות דקל וארטישוק ממולאים בשעועית ועשבי תיבול

 
 
 
 
 
 
 
 
 
מצרכים:
1 חבילת תחתיות ארטישוק קפואות
1 חבילה לבבות דקל
מיץ מ-2 לימונים
2 בצלים גדולים קצוצים
1/3 כוס שמן זית
2 שיני שום קצוצות
5 עלים גדולים של מנגולד, קצוצים
1/2 קופסא קטנה של שעועית במיץ עגבניות
1 קופסת רסק עגבניות קטנה
מלח, פלפל
גבינה צהובה מגורדת
ניתן להוסיף:
בזיליקום, עשבי תיבול

אופן ההכנה:
1. מבשלים את תחתיות הארטישוק וכן את לבבות הדקל במים עם מיץ הלימון עד שיתרככו. מסננים ושומרים את מי הבישול. מניחים את התחתיות לצינון.

2. במחבת נפרדת מחממים את שמן הזית ומטגנים את הבצל עד שיזהיב. מוסיפים את השום ומטגנים קלות. מוסיפים את עלי המנגולד ומטגנים היטב עד שמתרככים. מוסיפים חצי קופסת שעועית במיץ עגבניות ומטגנים מספר דקות. מוסיפים את רסק העגבניות וממשיכים לטגן. ממליחים ומפלפלים.

3. מוסיפים 2-3 מצקות ממי הבישול של תחתיות הארטישוק ולבבות הדקל לתערובת במחבת ומניחים להתבשל כמחצית השעה.

4. לאחר שתחתיות הארטישוק ולבבות הדקל התקררו ממלאים כל אחת בתערובת ומסדרים יפה בכלי חסין אש. את התערובת שנשארה מפזרים מסביב לתחתיות. מפזרים גבינה מרוסקת מעל ואופים בתנור חם כרבע שעה להקרמה.
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by