המתכון של דינה בורלא 

המתכון של דינה בורלא

 
 
מערכת נענע 10

פסטלים ממולאים בפרגיות עם פירה שעועית וקינואה

 
 
 
 
 
 
 
 
 
רכיבים ל- 6 מנות:
2 דפי פסטיליה עגולים
3 סטייקים של פרגיות
שן שום
1 בצל שאלוט
תבלינים: כמון, פפריקה מתוקה, מלח ופלפל
1/2 כוס שעועית ירוקה קלופה מהתרמילים
1/4 כוס קינואה
כף חמאה

ההכנה:
קוצצים את השאלוט דק ומטגנים במעט שמן זית / שומן כבש כ-2 דקות
קוצצים את השום דק ומוסיפים למחבת עד לריכוך בלבד (להיזהר לא לחרוך)
קוצצים את הפרגיות (לא טוחנים!) ומוסיפים למחבת. מתבלים בפפריקה, כמון, מלח ופלפל לפי הטעם.

חותכים כל עיגול פסטיליה ל- 3 חלקים, מניחים כפית מהמילוי בכל חלק ומקפלים למשולשים.
מטגנים בשמן עמוק.

מרתיחים בסיר מים ומבשלים את השעועית עם הקינואה עד לריכוך, מסננים כמעט את כל מי הבישול (משאירים מעט) , מוסיפים את החמאה ומתבלים במלח ופלפל.

להגשה:
מסדרים את הפירה בעיגול על צלחת, ומניחים מעליו 2 פסטלים.

בתיאבון!
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by