המתכון של שלמי פרטוש 

המתכון של שלמי פרטוש

 
 
מערכת נענע 10

קרפצו' סלק במילוי שעועית ירוקה ודג סלמון

 
 
 
 
 
 
 
 
 
מצרכים:
2 סלק גדול
4 שעועית ירוקה
פילה של דג סלומון
מיץ מלימון אחד
לימון אחד חתוך ל2
מעט טימין
שמן זית
מעט מלח
מעט פלפל
מעט שום

אופן ההכנה:
מחממים סיר עם מים, שמים הרבה מאוד מעט(יש להגיע בערך לטעם של מי ים), ברגע של רתיחה מכסים את השעועית ומחכים לרתיחה חוזרת.

ברגע של רתיחה, סופרים 20 שניות ומוציאים למי קרח(בכדי שישמור על צורת הבישול הרצוייה ועל צבעו של השעועית).

בתבנית עם נייר כסף מכניסים את הסלק,שופכים עליו שמן זית ומכניסים לתנור ל180 מעלות למשך 45 עד 60 דקות (עד שסכין ננעצת בו בקלות), חותכים את קצוות הסלק ומורידים את הקליפה.

לוקחים מגרדת ויוצרים מהסלק כ16 עיגולים. יוצרים 2פרחים גדולים על צלחת שעליה מונחת שקית ניילון (חוצץ עם ניילון בין הפרחים של הסלק).

חותכים את השעועית לקוביות,מפזרים מעט שמן,מיץ לימון,טימין ומעט שום. מפזרים מעל פרח הסלק הראשון את תערובת השעועית ומעליו חתיכה מדג הסלומון. מעל הדג יש לפזר מעט מלח,פלפל ושמן זית.לוקחים את פרח הסלק השני ושמים מעל הדג. מכניסים לתנור לחום שמוחם מראש ל180 מעלות למשך 15 עד 20 דקות.
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by