המתכון של ירדנה אהרוני 

המתכון של ירדנה אהרוני

 
 
מערכת נענע 10

אורז בשכבות עם בשר טחון

 
 
 
 
 
 
 
 
 
מצרכים:
3 כוסות אורז שטוף ונקי
בצל קצוץ 6 בצלים
שמיר קצוץ חבילה גדולה
בשר טחון (חצי ק"ג חזה עוף, חצי ק"ג בשר בקר טחון)
תבלינים: כורכום, כמון, מרק עוף, פלפל שחור.
שמן בערך חצי כוס

אופן ההכנה:
לטגן 4 בצלים קצוצים, להוסיף את האורז ולטגן מעט עם הבצל, להוסיף את השמיר הקצוץ, התבלינים ולערבב הכל. לכבות את הגז.

לערבב את הבשרים בקערה, לגרד פנימה את שני הבצלים הנותרים, להוסיף כורכום, מרק עוף ופלפל שחור.

להוציא מהסיר חצי מכמות האורז ולשים בצד. על החלק שנותר בסיר לרפד עם הבשר. להחזיר את האורז הנותר מעל הבשר, לחורר חורים בשכבות ולשפוך מעל מים רותחים שיכסו את האורז כס"מ אחד מעל, להרתיח עד שיתאדו המים, להנמיך את האש ולבשל על אש נמוכה בסיר מכוסה עוד כשעה. מידי פעם יש לבדוק את האורז.

בהצלחה רבה ובתאבון. טעים טעים!
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by