המתכון של מאיר נבו 

המתכון של מאיר נבו

 
 
מערכת נענע 10

מאפה אורז במילוי בשר

 
 
 
 
 
 
 
 
 
מצרכים:
4 כוסות אורז מבושל
250 גרם בשר בקר טחון
2 כפות קמח
2 ביצים
50 גרם אגוזים
50 גרם צימוקים
בצל בינוני
מלח
פלפל שחור
2 כפות סילן
תמרים בהרט
כפית קינמון

אופן ההכנה:
קוצצים את הבצל ומאדים אותו במחבת בשמן זית, מוסיפים את הבשר ומפוררים אותו עם כף עץ עד שהוא משנה את הצבע שלו, נותנים לו להתקרר מעט ומכניסים למאבד מזון. טוחנים את הבשר ומוסיפים אגוזים, חצי מכמות הצימוקים, ביצה, מלח, פלפל, כף סילאן, תמרים וכפית בהרט. טוחנים את האורז במעבד מזון מוסיפים ביצה, קמח, מלח, קינמון ופלפל. צריך לצאת מרקם נוזלי למדי במידה והתערובת יבשה מדי ניתן להוסיף מעט מים.

משמנים תבנית בינונית, משטחים חצי מכמות האורז עליה לפזר בצורה אחידה את תערובת הבשר, ועל הבשר את האורז הנותר ולהדק לאפות מכוסה בתנור בחום של 180 מעלות בין 30 ל- 40 דקות ולחתוך למנות הגשה בצורה של מעוינים.
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by