המתכון של סימונה אלימלך 

המתכון של סימונה אלימלך

 
 
מערכת נענע 10

עוף מתוק עם בצל וארטישוק

 
 
 
 
 
 
 
 
 

מתכון מיוחד לחג פסח

מרכיבים:
חלקי עוף מפורק או כרעיים עוף שלמים כ 5 יח'
3בצלים גדולים חתוכים לפלחים
כף גדושה דבש
כף גדושה ממרח תמרים
רבע כוס שמן
כף מרק עוף
חצי כפית מלח
רבע כפית כורכום
וכמובן כ5 ראשי ארטישוק מנוקים וחתוכים לרבעים
בסוף מוסיפים חצי כוס מים.

אופן ההכנה:
בקערה גדולה שמים עוף עם כל המרכיבים מערבבים היטב שמים בתבנית חסינת אש
מוסיפים את חצי כוס מים ומכסים עם נייר כסף היטב מכניסים לתנור בחום בינוני ל3 שעות בתאבון .
אפשר בחצי שעה האחרונה לפתוח את נייר הכסףלהשחמה סופית.

בהצלחה.
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by