המתכון של שירית אלדר 

המתכון של שירית אלדר

 
 
מערכת נענע 10

לבבות ארטישוק במילוי תרד וגבינות

 
 
 
 
 
 
 
 
 
4 ארטישוקים טריים, קלופים (התחתית עם הרגל)

חומרים למלית:
50 גרם גבינת עזים
50 גרם גבינת "רוקפור" מגורדת
1 כפית חרדל חופן צנוברים
תרד קפוא (מסוג מדליוני תרד טחון כ- 10 מדליונים)
מלח ופלפל לפי הטעם

החומרים לטיגון:
3 ביצים טרופות
½ כוס קמח
½ כוס פירורי לחם
שמן לטיגון עמוק

מערבבים את כל חמרי המלית לתערובת אחידה. טועמים ומתקנים תיבול. ממלאים את תחתיות הארטישוק בתערובת. בקערות נפרדות מכינים, קערת ביצים טרופות, קערת קמח, קערת פירורי לחם. טובלים את הארטישוק בקמח, בביצה ובפירורי לחם (כמו הכנה לשניצל עוף). כאשר השמן חם, מטגנים את הארטישוקים הממולאים עד הזהבה. מוציאים לצלחת עם נייר סופג. בתיאבון!
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by