המתכון של אפי ברוך 

המתכון של אפי ברוך

 
 
מערכת נענע 10

פילה לוקוס על מצע לבבות ארטישוק ואפונה

 
 
 
 
 
 
 
 
 
חומרים:
3 לבבות ארטישוק טרי חתוכים לקוביות
½ כוס אפונה טריה
3 שיני שום טריות פרוסות ושן שום שלמה
פילה של דג לוקוס (כ – 250 גרם)
½ כפית כמון
½ כפית זרעי כוסברה כתושים
פלפל חריף קצוץ דק
עלי קוסברה טריים
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:
במחבת חם עם 3 כפות שמן זית מקפיצים את השום ולבבות הארטישוק כ – 2 דקות. מוסיפים את האפונה, מתבלים, מערבבים ומכסים לכ – 5 דקות נוספות. במחבת אחר מחממים 4 כפות שמן זית, מוסיפים את שן השום השלמה, ממליחים את הדג ומניחים אותו במחבת עם העור כלפי מטה. מכסים את המחבת עד שצדו התחתון פריך ושחום וצדו העליון לבן.
מעבירים את מצע הארטישוק והאפונה לצלחת ומניחים את הדג עליו. מקשטים עם מספר עלי קוסברה טריים (ואפשר גם פלפל חריף קצוץ דק).
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by