המתכון של סנדרה הבה 

המתכון של סנדרה הבה

 
 
מערכת נענע 10

ראשי ארטישוק ממולאים

 
 
 
 
 
 
 
 
 
מה צריך?

ראשי ארטישוק נקיים גדולים

למילוי:
בשר טחון
6 ערמונים קלויים מגורדים בפומפיה דק
צרור פטרוזיליה קצוצה
1 בצל בינוני מגורד בפומפיה דק
1 תפוח אדמה בינוני מגורד בפומפיה דק
2 כפות שמן
3 כפות מים
1 ביצה
אגוז מוסקט
כורכום
מלח
פלפל שחור

מה צריך לעשות?

לערבב את כל חומרי המילוי היטב

למלא כל ראש ארטישוק בתערובת הבשר ואחר מכן:
מעט שמן לטיגון
ביצה טרופה
קמח מצה + פירורי לחם מוזהבים מעורבבים ביחד

לטבול בביצה (רק את הצד הממולא בבשר) היטב גם בדפנות הארטישוק ואח"כ בתערובת הקמח מצה+פירורי הלחם ולטגן עד שמזהיב.

בסוטאז' לשים:
שמן
פטרוזיליה טריה קצוצה
3 שיני שום כתוש (טרי)
כורכום
מלח
פלפל שחור
לטגן קלות את התבלינים ולהוסיף 1.5 כוסות מים ולהביא לרתיחה, להניח את ראשי הארטישוק ולהביא לרתיחה נוספת. להנמיך את האש ולבשל כ- 40 דקות. לסחוט 2 לימונים טריים גדולים ולשפוך לסיר ולהמשיך לבשל עוד כ- 10.
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by