המתכון של יוסף מדמון 

המתכון של יוסף מדמון

 
 
מערכת נענע 10

צלעות עגל וארטישוק

 
 
 
 
 
 
 
 
 
החומרים:
4 פרוסות צלעות עגל בעובי של כ-2 ס"מ כל אחת
1/2 פלפל ירוק, פלפל כתום, פלפל אדום ופלפל צהוב קצוצים לפרוסות דקות.
1/2 כוס ציר מרק עוף
3 עלי טימין קצוצים
2 שיני שום קצוצות
1 קופסה לבבות ארטישוק משומרים
מלח
פלפל שחור טחון טרי
פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:
1. מסירים את השומן המיותר מצלעות העגל, ומורחים אותם בפלפל שחור שנטחן זה עתה.

2. במחבת מתכת עבה (עם ידית מתכת) המתאים גם לאפייה בתנור, מורחים שכבה דקה של שמן זית. שמים בתבנית את הצלעות ומטגנים במשך 4-5 דקות על אש נמוכה, עד שהן משחימות מעט.

3. מוציאים את הצלעות מן המחבת ושמים בצד.

4. שמים במחבת את הפלפלים הצבעוניים הקצוצים עם ציר מרק העוף ומרתיחים במשך 5 דקות.

5. מוסיפים פנימה את לבבות הארטישוק, ממליחים ומבשלים 5 דקות נוספות על אש בינונית.

6. מחזירים למחבת את הצלעות ומניחים מתערובת הארטישוק והפלפלים על הצלעות.

7. מכסים בנייר אלומיניום ומעבירים לתנור בחום של 200.
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by