המתכון של חיה קורין 

המתכון של חיה קורין

 
 
מערכת נענע 10

ארטישוק עם שרימפס ברוטב שמנת

 
 
 
 
 
 
 
 
 
ארטישוק עם שרימפס ברוטב שמנת וזעפרן

שמן זית משובח
4 ארטישוקים החתוכים לרבעים מבושלים ונקיים משערות
½ ק"ג שרימפס טריים ומקולפים
4 גבעולי בצל ירוק קצוצים
½ ליטר שמנת מתוקה
½ ליטר ציר דגים ½
כוס יין לבן יבש
מלח

הכנה: לטגן במחבת את הארטישוק עם שמן הזית ומעט מלח. להוציא ולהניח במקום חמים. להוסיף למחבת מעט שמן זית, את הבצל הירוק והשריפס. להמליח מעט ולהוציא את השרימפס מהמחבת. להוסיף למחבת את ציר הדגים והיין הלבן וצמצם את הנוזל מספר דקות. להוסיף את השמנת ולבשל עד לקבלת רוטב סמיך. להחזיר את השרימפס למחבת, לבשל דקה שתיים ולהוציא. להניח את הארטישוק על צלחת ולמזוג את השרימפס ואת הרוטב מעל.
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by