המתכון של אבו משה 

המתכון של אבו משה

 
 
מערכת נענע 10

ארטישוק במילוי קציצות בקר

 
 
 
 
 
 
 
 
 
חומרים:
קילו בשר טחון
לבבות ארטישוק קפואים
מלח
כמון
כרכום
תבלין מרוקאי לקציצות
שמן
בצל
כוסברה
תפוח אדמה

אופן ההכנה:
שמים את הבשר בקערת זכוכית מגרדים בצל ותפוח אדמה לתוך הבשר טחון מוסיפים קצת מלח, כמון, תבלין מרוקאי לקציצות, כף שמן. קוצצים קצת כוסברה ומערבבים את הכול ביחד עד שלא רואים את התבלינים.

לוקחים את ראשי הארטישוק וממלאים אותם בבשר הטחון ויוצרים מעין כדור.

לוקחים מחבת עם שמן עמוק ומטגנים טיגון קל את ראשי ארטישוק עם הבשר טחון.

לאחר הטיגון מעבירים לבישול בסיר עמוק שמים את ראשי הארטישוק במילוי הבשר מוסיפים בצל קצוץ ומטגנים טיגון קל.

מוסיפים רבע כוס שמן ממלאים מוסיפים מים עד שלא רואים את הארטישוק במילוי הבשר (בערך רבע מגודל הסיר) מוסיפים קורט מלח, כמון, פפריקה אדומה מתוקה ומבשלים עד שרוב המים נעלמים (בערך כחצי שעה בישול מהיר ולאחר מכן איטי) עד שנשאר רק השמן עם הרוטב.

ובתאבון
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by