המתכון של ריקי חי 

המתכון של ריקי חי

 
 
מערכת נענע 10

לבבות ארטישוק ממולאים קינואה בשר וצנוברים

 
 
 
 
 
 
 
 
 
מרכיבים:
חבילת תחתיות ארטישוק קפואה

מילוי:
1/2 קילו בשר טחון (עגל)
1 כוס קינואה
1/2 כוס צנוברים קלוים
2 בצל קצוץ דק
ביצה
4 כפות פירורי לחם
1 כפית אבקת בצל
4 שיני שום מגורדות
מלח
פלפל לבן ושחור

לרוטב:
1/4 כוס מיץ לימון
4 כפות שמן זית
3 כוסות מים
צרור עלי פטרוזיליה קצוצה
1 כפית מלח
8 פלפל אנגלי
4 עלי דפנה

ניתן גם להכין מארטישוק טרי אופן הכנה: מנקים את הארטישוק מהעלים ומשארים רק את התחתיות, בצורת כוס. קולים אותם בשמן עד שייצהיבו. המילוי: מערבבים יחד את כל החומרים וממלאים את הארטישוק. מסדרים אותם בסיר אחד ליד השני ומוסיפים את הרוטב ומבשלים בחום נמוך 45 דקות .

מ ע ד ן
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by