מתכון נוסף של ניסים רפאל 

מתכון נוסף של ניסים רפאל

 
 
מערכת נענע 10

אגרול תפוחי עץ בדבש סילאן

 
 
 
 
 
 
 
 
 
מרכיבים ל- 12 אגרולים:
1 בצל יבש גדול חתוך לרצועות דקות
8 תפוחי עץ קלופים חתוכים לרצועות
300 גרם חזה עוף חתוך לרצועות דקות
חצי חבילה נבטים
1 כפית גדושה שום כתוש
1 כפית קינמון
1 כפית סוכר
מעט שמן
שמן לטיגון עמוק
4 עלי פילו או 12 עלי סיגרים מרוקנים
כף קמח

אופן הכנה:
מחממים ווק מוסיפים מעט שמן ואת השום הכתוש.
אחרי 4-5 שניות מוסיפים את הבצל, העוף ותפוחי העץ מקפיצים כ 2 דקות. מוסיפים את התבלינים ואת הנבטים.
מקפיצים עוד מספר שניות ומורידים מהאש.
מקררים מעט את התערובת.
מערבבים את כף הקמח עם מעט מים בצלוחית לקבלת עיסה דביקה שתשמש אותנו כדבק.
לוקחים עלה סיגר/1/3 עלה פילו (מופשר). מניחים מעט מהמלית בקצה הקרוב אלינו מקפלים את הצדדים למרכז ומגלגלים מאיתנו לקצה הרחוק מדביקים את הקצה בדבק שייצרנו.
מחממים סיר לטיגון עמוק עם שמן
מטגנים את האגרולים לצבע זהוב ומניחים על נייר סופג.

להגשה:
מניחים שני אגרולים בתצורת האות V ובאמצע שמים צלוחית עם דבש סילאן
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by