המתכון של גולן בר 

המתכון של גולן בר

 
 
מערכת נענע 10

בצק ממולא בתפוחים וטונה

 
 
 
 
 
 
 
 
 
מתכון ל - 4 סועדים

מצרכים:
עלי סיגר
2 תפוחי גרנד - סמיט מקולפים וחתוכים לקוביות
נתח טונה אדומה
חמאה
סוכר

הוראות הכנה:
מורחים את העלים בחמאה משני הצדדים, מניחים שני עלים אחד על גבי השני ומניחים בתבנית שקעים כדי לקבל צורה של קעריות. אופים בתנור 10 דקות בחום בינוני. במחבת ממיסים חמאה וסוכר לקבלת כרמל, מוסיפים את התפוחים עד לציפוי מלא , מורידים מהאש נתח הטונה קוצצים ידני לקיצוץ גס ועבה ומעבירים למחבת עד לקבלת השחמה וטעם מוסיפים לתערובת התפוחים מערבבים ויוצקים לתבניות הבצק מקשטים בעלה פטרוזיליה.

בתיאבון
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by