המתכון של גלי ילין 

המתכון של גלי ילין

 
 
מערכת נענע 10

שרלוטקה

 
 
 
 
 
 
 
 
 
מצרכים:
5 תפוחי גרנד סמיט גדולים
1 כוס סוכר
3 ביצית טריות
1 כוס קמח תופח
כפית קינמון או תערובת 5 תבלינים

הוראות הכנה:
לוקחים תבנית לפאי מורחים בחמאה ומפזרין עליה סוכר כדי שהעוגה לא תדבק. מקלפים וחותכים את התפוחים לפרוסות בעובי חצי סנטימטר ומניחים בתבנית. מקציפים את הביצים לקצף לבן ויפה תוך כדי הקצפה מוסיפים את הסוכר בהדרגה, מקפלים לתוך הקצף את הקמח ואת הקינמון ומוזגים את התערובת על התפוחים ומכניסים לתנות 170-180מעלות 30 דקות עד שהקרום מתקשה והקיסם יוצא טיפה לח. לא להבהל זה יראה לכם שאין מספיק תערובת אבל אל דאגה! העוגה הזאת תופחת ומקבלת קרום קריספי קצת מרנגי והתפוחים נאפים ומוסיפים חמיצות ומרקם נהדר.

פרוסת עוגה וכוס רויון לפני השינה... פשוט עיסת הרגעה :) תהנו.
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by