המתכון של שי ברנדס 

המתכון של שי ברנדס

 
 
מערכת נענע 10

סלט תפוחים, תמרים,רוקפור וברי

 
 
 
 
 
 
 
 
 
חומרים:
שקית תערובת עלי בייבי
כוס נבטי חמנייה
תפוח מסוג פינק ליידי
חצי כוס תערובת אגוזי מלך, לוז ופקאן
100 גרם גבינת רוקפור חתוכה לקוביות קטנות
100 גרם גבינת ברי חתוכה לקוביות קטנות
10 תמרים יבשים מסוג מג'הול

רוטב:
רבע כוס שמן זית
ארבע כפות חומץ בן יין
כפית דבש
מלח ופלפל שחור גרוס טרי

הכנה:
על צלחת הגשה גדולה מפזרים את עלי הבייבי ומעליה את הנבטים.
קולים בתנור חם את האגוזים למשך שלוש דקות (קלייה קלה ביותר).
מגלענים את התפוח בעזרת תפוחן.
חותכים את התפוח לפרוסות, וכל פרוסה לגפרורים דקים. מפזרים מעל העלים.
מפזרים מעל הכול את הגבינות.
את התמרים קולפים בעדינות (אפשר בתוך קערית מים המקלה על הקילוף), מגלענים וחוצים. מפזרים את חצאי התמרים מעל הסלט.
את הרוטב מערבבים היטב בצנצנת קטנה ויוצקים על הסלט באופן אחיד (ללא ערבוב) מיד לפני ההגשה.
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by