המתכון של דקלה מגל 

המתכון של דקלה מגל

 
 
מערכת נענע 10

חזה עוף בתפוחים, ליצ'י וגמבות

 
 
 
 
 
 
 
 
 
חומרים:
מישרה לעוף:1 קילו חזה עוף חתוך לרצועות, 2 חלבונים, 2 כפות סוכר, 2 כפות יין לבן, 2 כפות קורנפלור מעורבב עם קצת מים, מלח, פלפל לבן, 1 שן שום חתוכה, 1 פלפל אדום, 1 פלפל ירוק, קופסאת שימורים של ליצי, 3 תפוחים ירוקים, 4 גבעולים של בצל ירוק, 4 שיני שום.

לרוטב: 8 כפות חומץ, 6 כפות סוכר, 12 כפות של המיץ מהקופסאת שימורים של הליצי, 1 כוס מים רותחים עם כף אבקת מרק, מלח, 1 כף קורנפלור מהולה במים.

הכנה: שמים את הרצועות עוף עם חומרי המשרה ומשאירים בצד חצי שעה. מרתיחים 6 כפות שמן במחבת ושמים את רצועות העוף עד אשר הם נראות לבנות מוציאים לצלחת ושמים בצד. לשטוף את המחבת ולטגן את השום לאחר כמה דקות להוסיף את הפלפלים הליצי והתפוחים ולטגן עוד קצת. להוסיף את העוף ואת הרוטב להוסיף 1 כף קורנפלור מהולות במים להביא לרתיחה.

ושיהיה בתאבון
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by