המתכון של עדי דדון 

המתכון של עדי דדון

 
 
מערכת נענע 10

דגי דניס על מצע תפוחים בדבש

 
 
 
 
 
 
 
 
 
החומרים:
* 4 – 6 דגי דניס
* 10 תפוחים אדומים
* כפות דבש
* 3 כפות שמן
* חופן פטרוזיליה ושמיר
* 1/2 כוס מיץ תפוחים

אופן ההכנה:
חותכים את התפוחים לרצועות עיגולים דקיקים קוצצים את הפטרוזיליה והשמיר, מטגנים את התפוחים ל – 3 דקות עד שיזהיבו, סופגים אותם ומניחים על נייר אפיה בתוך תבנית בצורה שלא יראו את הנייר.

לאחר מכן מורחים על התפוחים את הדבש ושמים עליהם את דגי הדניס מפזרים מעל הדגים חופן פטרוזיליה ושמיר קצוצים ומעט מיץ תפוחים ואז פותחים את הדגים ומכניסים לתוכם מעט מיץ תפוחים וגם קוביות תפוחים קצוצים דק דק ולהכניס לתנור ל- 35 דקות בערך על 180 מעלות חום.

הצעת הגשה:
לפזר בצלחת בצורה מסודרת את התפוחים ומעליהם את הדגים עם הפטרוזיליה והשמיר
מומלץ להגיש עם כוס מיץ תפוחים וסלט תפוחים בדבש.
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by