המתכון של עדי מרץ 

המתכון של עדי מרץ

 
 
מערכת נענע 10

עוף בתפוחים

 
 
 
 
 
 
 
 
 
החומרים:
6 ירכי עוף
4 תפוחי עץ גרנד סמית
3 כפות דבש
4 כפות חרדל
1 כוס יין לבן יבש

אופן ההכנה:
שמים ירכי העוף בתבנית, מצפים את העוף בחרדל מעורבב עם הדבש .
חותכים את התפוחים לריבועים קטנים, מוסיפים לתבנית.
מבשלים בתנור כחצי שעה עד שהעוף נעשה מושחם .
מוסיפים את היין ומבשלים בתנור עוד כ3/4 שעה.
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by