המתכון של שלמי פרטוש 

המתכון של שלמי פרטוש

 
 
מערכת נענע 10

כבד אווז ברוטב יין אדום ותפוחים

 
 
 
 
 
 
 
 
 
חומרים:
200 גרם כבד אווז חתוך לקוביות
1 תפוח אדום עסיסי ומתוק
כ100 מ"ל יין אדום
כף סוכר

אופן ההכנה:
חותכים בעזרת תפוחן את ליבת התפוח וחותכים את התפוח לעיגולים.
בתבנית נירוסטה, מסדרים את התפוחים בצורה שווה,מפזרים מעל את הסוכר ושופכים את היין האדום.

מכניסים את התבנית לתנור(שחומם מראש ל180 מעלות) למשך 7 דקות או עד להתרכחות התפוח.
במחבט עם מעט מאוד שמן, מטגנים את הכבד אווז מעט מכל צד.

ממליחים קלוט (לפי הטעם). מסדרים בצלחת את התפוחים במאין עיגול ובאמצע שמים את הכבד אווז. לקישוט שופכים קצת מרוטב היין על הכבד.

את האוכל הזה אפשר להגיש כקינוח בארוחה בשרית-המתיקות של האווז והתפוחים המתוקים יסגרו את הערב.

בתאבון.
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by