המתכון של אירית צליח 

המתכון של אירית צליח

 
 
מערכת נענע 10

עוגת תפוחים וביסקוטים בניחוח תפוזים

 
 
 
 
 
 
 
 
 
חומרים:
שתי חבילות ביסקוטים (עוגיות יבשות בצורת אצבע)
2 כוסות מיץ תפוזים טרי
500 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה
גרידה קליפה מתפוז שלם
שתי שקיות סוכר וניל
חמש כפות שטוחות סוכר
10 תפוחים מסוג גרני סמית'
קליפה מגוררת מלימון אחד

הכנה:
• מגררים בפומפיה גסה, או בדסקית הגרור במעבד מזון, את התפוחים.
• מבשלים בסיר את התפוחים קליפת הלימון ושלוש כפות מהסוכר הרגיל, על אש גבוהה תוך ערבוב, עד שמקבלים מחית גסה ורב הנוזלים התייבשו.
• מקציפים את השמנת עם שאר הסוכר, גרידה קליפה מתפוז שלם וסוכר הוניל לקצפת יציבה
• בתחתית תבנית פיירקס 30x35, מסדרים בישקוטים שטבלנו לשתי שניות במיץ התפוזים.
• עליהם שכבת מחית התפוחים ועליה שכבת מהשמנת המוקצפת.
• חוזרים על הפעולה, ולסיום מפוררים מעל שכבת השמנת העליונה כמה בישקוטים יבשים.
• מקררים במקרר כמה שעות לפני ההגשה.
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by