המתכון של יוחי מסחרי  

המתכון של יוחי מסחרי

 
 
מערכת נענע 10

סלמון במייפל מיסו עם ריזוטו שום

 
 
 
 
 
 
 
 
 
המצרכים:
4 נתחי סלמון, כ-220 גרם כל אחד
2 כוסות אורז
10 שיני שום כתושות
שמן זית
1/4 כוס סויה
צרור בצל ירוק
מלח
פלפל

למשרה:
1 ק"ג מיסו לבן
250 גרם סוכר
300 מ"ל סירופ מייפל
300 מ"ל מירין
300 מ"ל סאקה

אופן ההכנה:
מרתיחים את מרכיבי המשרה עד לקבלת מרקם אחיד ומצננים. מניחים את הסלמון במשרה למשך 24 שעות. אופים את הסלמון בתנור בחום גבוה כ-10 דקות עם מעט מנוזל המשרה. במקביל, מבשלים את האורז עם 3 כוסות מים. מחממים מחבת עם שמן זית, מוסיפים את השום, הבצל ירוק והסויה ומקפיצים את האורז. מעבירים לצלחת הגשה ומניחים מעל לתלולית האורז נתח סלמון ומעט מהרוטב.
 
 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by